Gevelrenovatie Twente

Wees er op tijd bij

Woont u in Twente en is uw gevel toe aan een gevelrenovatie? Het is belangrijk dat de gevelrenovatie bijtijds wordt uitgevoerd. Het is namelijk zo dat als een wand begint te vervallen het enkel van kwaad tot erger gaat en dus de eventuele reparatie een stuk duurder wordt, dan wanneer u het zo snel mogelijk adequaat laat oplossen. Bij vervallen gevels en muren kunt u denken aan:

 • Scheuren in het metselwerk
 • Voegen die verdwijnen
 • Voegen die scheuren
 • Pleister dat verdwijnt
 • Zure regen die in de stenen vreet

Voor al deze schades zijn er voldoende oplossingen te bedenken. U bent woonachtig in Twente en wilt advies over gevelrenovatie? Ons team is gespecialiseerd in gevelrenovatie en u kunt bij ons altijd vrijblijvend advies krijgen.

Gevelrenovatie in verschillende vormen

Het renoveren van uw gevel is er in veel verschillende vormen, van de voegen tot de fundering kunnen er problemen zijn en deze dienen allemaal professioneel gerepareerd te worden. Vanzelfsprekend zullen aan de verschillende werkzaamheden verschillende gevelrenovatie kosten hangen. Hier onder een kleine opsomming van gevelrenovatie werkzaamheden die mogelijk zijn.

 • Uithakken van voegen: Bij deze klus wordt de oude voeg eruit gehakt. Dit betekent dat u na deze klus de nieuwe voegen er in kan.
 • Lood vervangen: Bij sommige gevels is ook lood gebruikt om zeker te weten dat die waterdicht blijft. Af en toe komt het voor dat het lood vervangen moet worden omdat het inmiddels is gaan lekken.
 • Raamdorpels: Soms ziet u dat het voegwerk van raamdorpels en kozijnen verrot is. Op dit moment is de kans op lekkage groot en dient u dit dus direct op te laten lossen, deze gevelrenovatie methode is belangrijk. Het vervangen van uw kozijnen kunt u het beste tegelijkertijd met de gevelrenovatie laten uitvoeren.
 • Scheuren in gevel: De oorzaak van scheuren in uw wand zijn vaak bouwtechnisch en daarom zijn er tal van oplossingen. Hier is echte inspectie voor nodig. Als erkend professioneel bedrijf kunnen wij u een passende oplossing aanreiken.
 • Overige vormen: Betonreparatie, bestrijding zoutuitslag, vervangen lateien, vervangen waterslagen, gevelbepleistering, reparatie metselwerk, vochtbestrijding, gevel impregneren.

Gevelrenovatie in Twente

U woont in Twente en uw gevel is toe aan een gevelrenovatie? CleanNL is gespecialiseerd in gevelrenovatie en heeft veel projecten afgerond in zowel de particuliere als zakelijke sector. Ons bedrijf is gevestigd in Twente – Vijverweg 4, 7641 LH Wierden – en wij adviseren u graag tijdens een advies gesprek.

Vervangen gevelstenen

Als uw oude buitengevel of muren gescheurd zijn en er brokkelen stukken gevelsteen naar beneden dan is het verstandig uw gevel stenen te laten uithakken en te laten vervangen om verdere schade aan uw voor,- achter,- of zijgevel te voorkomen. Scheuren die ontstaan zijn in uw oude gevel niet meer beschermt tegen regen en vorst.

Als er water of vocht in de scheuren trekt en het vriest buiten zullen de scheuren in uw gevel alleen maar groter gaan worden en meer schade aanrichten. Door scheurvorming kan een gevel ook verzakken. Hoe langer u wacht met een gevelrenovatie hoe hoger de kosten uitvallen.

Voegen vervangen

Als de oude stenen in uw gevel loszitten dan zullen de voegen ook niet meer vast zitten aan de stenen. Het is belangrijk de voeg uit te hakken en te laten verdwijnen voordat deze gerepareerd worden voor herstel. Bij het verwijderen van het voegwerk is het belangrijk dat u de voegen die vastzitten heel laat en niet beschadigd. De uitgehakte voegen kunnen nu gerepareerd worden zodat de buitengevel weer compleet is van zijn voegwerk.

Dorpel/latei vervangen

Heeft u scheuren of barsten in uw dorpen of latei? Het is noodzakelijk deze zo snel mogelijk te laten vangen. Als u hier te lang mee wacht, is verzakking van uw gevel mogelijk. Dan bent u niet verder van huis. Daarnaast kan het vochtproblemen veroorzaken waardoor de warme lucht naar buiten ontsnapt. Wanneer hier sprake van is bent u in de koude wintermaanden voor niks aan het stoken. Dus al ziet u maar iets kleins aan uw revel, laat meteen gevelrenovatie uitvoeren om zo erger te voorkomen.

Impregneren

Als een gevel geïmpregneerd wordt dan wordt er een waterafstotende beschermlaag op de gevelstenen gespoten. Door het impregneren van stenen zullen de gevelstenen en voegen minder vuil aantrekken en beter bestand zijn tegen vocht en vorst.

U kunt altijd na een gevelrenovatie de keus maken of u uw gevel wilt laten impregneren. Omdat de gevel net gerenoveerd is, is deze schoon en lijkt een geheel nieuwe gevel. Vaak laten mensen voor het renoveren dan ook de gevel stralen voor het mooiste resultaat. Dus als u er toch over aan het nadenken was is dit het juiste moment om de gevel geheel waterafstotend te maken.

Contact opnemen?

Geïnteresseerd in gevelrenovatie en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Doordeweeks bereikbaar vanaf 8:00 t/m 17:00. Bezoekadres: Vijverweg 4, 7641 LH Wierden

085-130 42 19 info@cleannl.nl

Een team van professionele en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u te helpen met uw gevelrenovatie. Veel van onze opdrachtgevers in zowel de privé- als zakelijke sector zijn u voor gegaan en tevreden over onze dienstverlening.

Afspraak inplannen?

Hoe klanten ons beoordelen?

Fam. Bergers

Rijssen

Fam. Nijhof

Wierden

Fam. Schulens

Enter

Gevelrenovatie in Twente door ons laten uitvoeren?

Laat uw gegevens achter en laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.

  Contact opnemen?

  Geïnteresseerd in gevelrenovatie en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Doordeweeks bereikbaar vanaf 8:00 t/m 17:00. Bezoekadres: Vijverweg 4, 7641 LH Wierden

  085-130 42 19 info@cleannl.nl

  Een team van professionele en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u te helpen met uw gevelrenovatie. Veel van onze opdrachtgevers in zowel de privé- als zakelijke sector zijn u voor gegaan en tevreden over onze dienstverlening.

  Afspraak inplannen?